TESLA SISTEMI - VODEĆI SISTEM INTEGRATOR U SRBIJI

 

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema perimetarske zaštite i održavanje istih u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora među kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom sistema perimetarske zaštite.

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

Projektovanje perimetarske zaštite

Projektovanje je prvi i najvažniji deo u procesu izgradnje kvalitetnog i pouzdanog sistema perimetarske zaštite. Preskakanjem ovog dela, šansa da se dobije neupotrebljiv sistem perimetarske zaštite postaje jako velika, a time i šansa za veliki finansijski gubitak.

Uloga obrade signala

Uloga primenjenog načina obrade signala je vrlo bitna u svakom sistemu. Efikasnom obradom signala smanjuje se broj lažnih alarma, koji onda pravi razliku između upotrebljivog i neupotrebljivog sistema perimetarske zaštite.

Merenje učinka sistema

Pri proceni perimetarskog sistema za detekciju provale, postoje tri karakteristike na koje treba obratiti pažnju: verovatnoća detekcije (POD), nivo neželjenjih alarma (NAR) i ranjivost sistema.

Sistemi za nadzor

Sistem perimetarske zaštite se uvek integriše sa drugim sistemima tehničke zaštite, kao što su video sistemi za nadzor. Zato je veoma bitno da se u ukupne troškove implementacije sistema uvaže troškovi integracije sa drugim sistemima, kao i troškovi samog održavanja sistema.

Senzori

Senzori su najbitniji deo perimetarske zaštite. Najviše pažnje smo posvetili opisu tehnologije i principu rada senzora. Na jednom mestu imate kompletan opis svih tehnologija i svih vrsta senzora koji se danas koriste u perimetarskoj zaštiti.

FFT - Australija

Osnovan 1994. godine, vodeći je svetski proizvođač perimetarske zaštite zasnovane na senzorskom optičkom kablu. Sa stotinama velikih perimetarskih instalacija i podrškom u 155 zemalja sveta svrstava se u vodeće svetske proizvođače perimetarske zaštite.

Magal

Magal - Izrael

Osnovan je 1969. godine u okviru Izraelske vazduhoplovne industrije. Spada u najstarije i najpoznatije svetske proizvođače perimetarske zaštite.

Southwest Microwave - SAD

Southwest Microwave (SAD) je 1971. godine predstavio prvi komercijalni mikrotalasni senzor na svetu. Do danas su izveli preko 70.000 instalacija u preko 80 zemalja sveta.

CIAS - Italija

Osnovan je 1974.godine u Milanu. Poznat je po vrlo kvalitetnim i pouzdanim detektorima kao i infracrvenim barijerama sa trostrukom tehnologijom.NAŠI PARTNERI

 

 

JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA


 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »