Profil kompanije


Grupacija Magal kompanija je vodeći svetski proizvođač u oblasti vanjske, (spoljašnje) perimetarske zaštite.

Osnovan 1969. godine kao odeljenje Izraelske Vazduhoplovne Industrije -Israel Aircraft Industries (IAI), Magal Security Systems, Ltd. je pokazao postojan rast kako u Izraelu tako i u ozbiljnom prodoru na tržišta širom sveta. Od 1984. godine Magal je zasnovan kao privatna kompanija koja je zadržala udeo u Izraelskoj vazduhoplovnoj industriji sa 26%. Magal se podjednako razvijao i u drugim oblastima. 1993. Magal je kupio i prvu svoju podružnicu, Stellar Security Products Inc., kompaniju smeštenu u Kaliforniji, čiji su proizvodi pridodati Magalovim produktima. Četiri godine kasnije, 1997., Magal kupuje još jednu kompaniju koja posluje u ovoj oblasti, kanadsku Senstar korporaciju Senstar Corporation kao i Civil Security Division of Dornier u Nemačkoj. Povezivanjem proizvođačkih kapaciteta Stellar i Senstar-a u jednu celinu i smeštanjem obe u Kanadu, Magal je bio u mogućnosti da postigne značajne uštede vezano za dodatne troškove i u isto vreme poveća obim proizvodnje. Od 1997. obe ove proizvodne jedinice počinju da koriste zajedničko Senstar-Stellar zaštitno ime. Do kraja 1997. godine Magal je kupio još jednu kompaniju pod nazivom Perimeter Products Inc., smeštenu u Kaliforniji.

U 2001. godini Magal osniva jednu novu kompaniju sa sedištem u Nju Jorku, pod nazivom Smart Interactive Systems, Inc., da bi uzeli učešće na novo i sve više rastuće tržište real-time (u realnom vremenu) video monitoring bezbednosnih sistema, sa težištem ka visoko komercijalnom, industrijskom i rezidencijalnom tržištu.
Jula 2003. Magal je kupio, kroz sada već potpuno svoju američku podružnicu Perimeter Products, Inc. (PPI), vlasništvo nad Dominion Wireless, Inc. (DWI), kompanijom lociranoj u Virdžiniji, USA, koja je specijalizovana za primenu naprednog prenosa radio frekvencija (RF) i određenih tehnologija koje pružaju visoko pouzdan bezbednosni sistem za korišćenje u raznim okruženjima.

Danas, sa preko deset hiljada kilometara sopstvenih sistema postavljenih (instaliranih) širom sveta, Magal grupacija pokriva 40% svetskog tržišta iz oblasti perimetrijskih detekcionih sistema. 2004. godine prihod Grupacije je učvršćen na nivo u iznosu od 61 milion američkih dolara.
Magal na tržištu koristi kako agente tako i distributere, za instalaciju i održavanje sopstvenih sistema. Ovi sistemi su instalirani na svih pet kontinenata i na desetine zemalja. Aerodromi, granice, industrijski kompleksi, nuklearne i konvencionalne elektrane, objekti od javnog značaja – su samo deo od mnoštva instalacija koja je Magal uspešno realizovao. Povezivanjem različitih tehnologija unutar Grupacije, u stanju smo da projektujemo i instaliramo – i već imamo instalirano – multidisciplinarne sisteme kombinujući različite tehnologije i obezbeđujući rešenja za kompleksne bezbednosne probleme po sistemu ključ u ruke.
Dokumenti:

Magal (2690 kB)
Referenc lista kompanije Magal (1262 kB)
LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »