PipeGuard


PipeGuard obezbeđuje rešenja za bezbednost podzemnih dobara, gasnih i naftnih cevovoda i infrastrukture kao i podzemnih komunikacionih linija kao što su na primer kablovi sa optičkim vlaknima.

PipeGuard upotrebljava jednu novu i jedinstvenu tehnologiju da zaštiti podzemne cevovode, bez obzira na dužinu samog cevovoda, sa sposobnošću da detektuje to jest otkrije potencijalni napad i uzbuni nadležne organe pre nego što se desi moguća šteta ili havarija. Njegova ciljna grupa na tržištu uključuje naftne i gasne kompanije, vlasnike i operatere raznih vrsta cevovovda ili komunikacionih kablova kao i uprave, agencije i institucije čiji je delokrug rada bezbednost samih podzemnih infrastruktura kao i njihove okoline.

Bezbednost cevovoda – infrastrukturna sigurnosna tehnologija

PipeGuard sjedinjuje dobro dokazane i potvrđene geofonske senzore, sa naprednom stranom tehnologije i sposobnošću algoritamskog prepoznavanja zasnovanog na analizama seizmičkih signala, tako da efikasno filtrira lažne alarme. Koristeći vrhunsku tehnologiju, znanja i veštine, samo unapred definisani signali se prosleđuju do kontrolne stanice odnosno kontrolnog centra.


Integrisanje cevovodnog bezbednosnog sistema


PipeGuard je podesan za sve vrste cevi ili kablova, od postojećih i operativnih cevovoda do novih cevovoda u izgradnji. Sistem može lako biti integrisan u potpunosti kao sigurnosno rešenje po sistemu kjluč u ruke, uključujući perimetarsku zaštitu, prizemno ili vazdušno izviđanje. Kao odgovor na izazov bezbednosti cevovoda Magal nudi sveobuhvatno bezbednosno rešenje za naftne i gasne industrije – od naftonosnih polja do rafinerija.
Dokumenti:

PipeGuard (989 kB)
Tehnički opis (214 kB)
LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »