Intelli senzor


 

                                       

Intelli-FLEX je jedan jedinstven mikrofonski protivprovalni detekcioni sistem za spoljašnju, ogradom obezbeđenu perimetarsku bezbednosnu upotrebu.

Koriste se signali, generisani od strane minijaturne savitljive žice u sklopu koaksijalno-detekcionog kabla specifičnih protivprovalnih karakteristika, koji se analiziraju snažnim procesorom za obradu digitalnog signala.

Intelli-FLEX će detektovati provalnika koji seče, penje se ili pokušava da rastegne zaštitnu ogradu.Instalacija Protivprovalnog Detekcionog SistemaInstalacija je brza i jednostavna.

Jeftin UV-otporan pokrivač obezbeđuje senzorni kabal do ograde u intervalima od po 30 cm. Intelli-FLEX signalni procesor će nadzirati dve samostalne zone, svaku sa maksimalno 305 metara (1000 ft.) senzorskog kablarogramabilni mikroprocesor omogućava korisniku da postavi radne parametre za svaku zonu koristeći jedan priključen, jednostavan modul za konfiguraciju. Postavljaju se različiti parametri za različite detekcije (detekciju sečenja ili detekciju penjanja), što rezultira nezavisne alarmne procese da bi se optimalizovalo rano otkrivanje a lažni alarmi sveli na minimum.

Audio Protivprovalni Detekcioni Priključak

Pošto je koaksijalni senzorni kabal mikrofonski, jedan opciono priključeni audio modul omogućava korisniku da „sluša“ aktivnost ograde. Ova osobina obezbeđuje jednu dodatnu, jeftinu alatku za procenjivanje prirode pokušaja upada.
Intelli-FLEX-ove inteligentno prilagodljive osobine

Intelli-FLEX-ove jedinstvene osobine za obradu signala uključuju skup nezahtevnih programa zvanih prilagodljivi algoritmi (Adaptive Algorithms). Ovaj podesivi programsko-upravljački set omogućava osobine kao što su okolinska kompenzacija i mod lokalnog odbacivanja (Ambient Compensation and Common Mode Rejection) da bi protumačili prirodu uznemiravanja, a zapravo eliminišući alarme prouzrokovane od strane prirodnih ili spoljašnjih, okolišnih (izazvanih okolinom) događaja. Jedan dodatni (opcioni) vremenski senzor je dostupan da bi obezbedio svakom signal procesoru nezavisnu potvrdu tekućih vremenskih uslova utičući na taj način na njegove performanse. Intelli-FLEX će prilagoditi ove uslove bez žrtvovanja detekcione senzitivnosti (osetljivosti).

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »