Inno Fence


 

                              

INNO-FENCE je jedna na prvi pogled bezopasna (odatle mu i ime), nenametljiva ograda za perimetarsko protivprovalno otkrivanje (detekciju) napravljena prvenstveno za bezbednosno visoko rizične lokalitete gde je sama spoljašnjost i izbor boja od vrhunskog i visokog značaja.

Iz tog razloga INNO-FENCE je bio instaliran i dalje se instalira širom rezidencijalnih objekata, aerodroma, industrijskih površina, i drugih mesta koje zahtevaju visoku bezbednost a gde je prijatna spoljašnjost u kombinaciji sa najvišim stepenom bezbednosti od primarnog značaja.

Zbog odsustva bilo kakvih pokretnih delova sistema, INNO-FENCE pruža gotovo nulti procenat lažnih alarma. Kombinujući jednu nenadmašnu verovatnoću detekcije, pouzdanost i dugovečnost, INNO-FENCE zahteva gotovo beznačajno, minimalno održavanje.

Princip rada INNO-FENCE sistema zasnovan je na svetlosnom prenosu koji se kontroliše putem kabla sa optičkim vlaknom. Bilo kakva promena koja bi nastupila u prenosu svetlosnog snopa bi generisala (proizvela) signal, koji bi procenjen od strane transpordera, javio se kao alarm odnosno vizuelno i audio upozorenje u samoj kontrolnoj jedinici.

INNO-FENCE može biti montiran na niskoj betonskoj osnovi ili postavljen na zid da bi obezbedio alarm u slučaju preskakanja zida.
Dokumenti:

Inno Fence (336 kB)
Tehnički opis (218 kB)
LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »