Fortis


FORTIS je potpuno integrisan komandno kontrolni sistem, koji podržava odluke donete u realnom vremenu i širokoprostornu kontrolu i upravljanje.

FORTIS na minimum skraćuje vremenski interval od momenta detekcije (otkrivanja) do momenta reagovanja. FORTIS je razvijen da poboljša odziv bezbednosnih dešavanja u realnom vremenu, raspoređujući video i geografske informacije između kontrolnog centra i personala fizičkog obezbeđenja unutar zone bezbednosne pokrivenosti.

Tehnologija sigurnosnog sistema

Sistem pravi jedinstven i interaktivan jasno razumljiv prikaz – ispisujući podatke sa svih senzora, za vreme dok prikazuje kretanje osoblja obezbeđenja u bezbednosnom polju i dodajući druge bitne informacije, kao što je video prikaz sa različitih izvora, prateći sporedne servise i vremenske uslove. Ovaj kombinovani prikaz, koji se neprekidno ažurira, šalje se od strane centralnog komandnog sistema do svih lica fizičkog obezbeđenja u komandnom lancu, i služi kao jedna objedinjena baza za dalje operativno planiranje i postavljanje zadataka.

Koristeći naprednu tehnologiju, FORTIS daje šefu službe obezbeđenja jedinstveni grafički prikazan komandni alat, kojim se može korigovati video pregled zaštićene zone dok se istovremeno obezbeđuje konstantan pregled na kretanje radnika obezbeđenja tako da se može uskladiti operativna reakcija u slučaju potrebe.
FORTIS je zasnovan na naprednim tehnologijama koje se i sada koriste za vojne potrebe.

Međutim, konkurentna cena, pozicionira FORTIS kao jedan optimalan sigurnosni sistem za sve strateške objekte, kako u javnom tako i u privatnom sektoru. FORTIS sistem nalazi svoje mesto i primenu u državnim organima i institucijama i jako bezbednosno osetljivim objektima kao što su granice, aerodromi, bolnice, elektrane, izvori vode, a isto tako i među velikim proizvodnim kapacitetima kojima je neophodna zaštita i kontrola u realnom vremenu.

LOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »